Λίγα λόγια για μένα..

ΕΛΙΝΑ BEAUTYTIPS

Χαίρεται χαίρεται.. Καταρχήν να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ και δεύτερον να σας πω λίγα λόγια για μένα και το site μου. Με λένε Ελίνα και μένω στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα Δημόσιες σχέσεις και Επικοινωνία στην Καστοριά.. Ασχολήθηκα με την επικοινωνία και τη διοργάνωση εκδηλώσεων αρκετό καιρό.. Έχω παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια μακιάζ και περιποίησης προσώπου και σώματος. Πάντα μου άρεσε να διαβάζω Blogs και να βλέπω Videos στο Youtube. Η θεματολογία που με ενδιαφέρει είναι κυρίως reviews για προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, hauls, και γενικά να ενημερώνομαι για ότι νέο κυκλοφορεί στην αγορά..

Εδώ και ενάμιση  χρόνο έφτιαξα το δικό μου site/blog για να μοιράζομαι μαζί σας ότι θεωρώ ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει.. Η θεματολογία είναι μεγάλη: Beautytips, Reviews για διάφορα προϊόντα, Hauls, Μόδα, Γυμναστική, Διατροφή, Μακιγιάζ, διάφορες Προτάσεις μου, Διαγωνισμοί και πολλά πολλά άλλα..Μ’ αρέσει πολύ να δοκιμάζω νέα προϊόντα και να λέω τη γνώμη μου γι’ αυτά.. Θέλω μέσα από δω να μοιραζόμαστε όλα μας τα μυστικά για το πάθος που έχουμε για τα καλλυντικά και την περιποίηση καθώς θεωρώ ότι τα blog είναι ένας τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μας..Κάνω αυτό που αγαπώ κι αυτό με  κάνει χαρούμενη..

Ελπίζω να τα λέμε πολύ συχνά..

Σας φιλώ..

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου το προσωπικό μου e-mail είναι το: elinatodikou@yahoo.gr και του site: info@beautytips.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *