6 αλήθειες για τα προϊόντα ομορφιάς που δε θα πιστεύετε!

Όσα δεν γνωρίζουμε για τα προϊόντα ομορφιάς…

1. Το πρώτο μανό ανακαλύφτηκε στην Κίνα το 3000 προ Χριστού και ήταν φτιαγμένο από κερί μέλισσας, τσίχλα, ασπράδια αυγών και χρωματιστή πούδρα.

 2. Κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Κλεοπάτρας γέμιζαν τα πλοία της με το άρωμά της έτσι ώστε η μυρωδιά της να φτάνει στη Ρώμη πριν φτάσει η ίδια.

 3. Τον 18ο αιώνα η Αγγλία κόντεψε να περάσει έναν νόμο που επέτρεπε στους άντρες να χωρίζουν τις γυναίκες τους αν τις έπιαναν να φοράνε μακιγιάζ.  

 4. Κάθε χρόνο πωλούνται περίπου 900 εκατομμύρια κραγιόν σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πως σχεδόν κάθε άτομο στις ΗΠΑ έχει τουλάχιστον 3 κραγιόν.

 5. To neon βερνίκι νυχιών είναι παράνομο στις ΗΠΑ. Παρόλο που πολλές εταιρίες βγάζουν neon αποχρώσεις αυτές δεν είναι πραγματικές αποχρώσεις neon. Το neon μέσα στα βερνίκια νυχιών δεν είναι εγκεκριμένο από την FDA. Παρόλα αυτά σε άλλες χώρες μπορείς να βρείτε ένα πραγματικό neon βερνίκι νυχιών.

 6. Η πρώτη μάσκαρα δημιουργήθηκε από την Eugene Rimmel τον 19ο αιώνα. Αυτό που είναι τρελό είναι πως η λέξη Rimmel ερμηνεύεται ως μάσκαρα σε πολλές γλώσσες ενώ η λέξη μάσκαρα σημαίνει μάσκα σε κάποιες γλώσσες.

Πηγή: faysbook.gr

Check Also

Συμβουλές μόδας και κόλπα για τη γυναίκα.

Όταν πρόκειται για συμβουλές μόδας, πολλές γυναίκες καταβάλλουν υπερπροσπάθεια να βρουν την καλύτερη και όλες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *