Μακιγιάζ παραλίας!

Το καλοκαίρι είναι εδώ… Καυτός ήλιος και η μόνη απόλαυση δροσιάς μια καταγάλανη παραλία. Πώς θα καταφέρεις να δείχνεις κούκλα ακόμα και εκεί;

zolotistiy_portretana_beatriz_barros_1152

Ξεκινάμε με το να διαλέξουμε το σωστό make up για την παραλία! Προτιμάμε make up με αντηλιακό δείκτη προστασίας ή διαφορετικά χρησιμοποιούμε ξεχωριστά αντηλιακή κρέμα μας αναμιγνύοντας μέσα σε αυτήν το make up μας. Απλώνουμε γύρω από τα μάτια, τη μύτη και λίγο στο πηγούνι.

Wild-Rose-Foundation-RF2-30-ml-enlargeΠερνάμε στα μάτια και θα περιοριστούμε σε μερικές στρώσεις μάσκαρα. Οφείλουμε όμως να είμαστε προσεκτικές και να μην το παρακάνουμε! Μπορεί να μας ταλαιπωρήσει στο ντεμακιγιάζ, αλλά η αδιάβροχη μάσκαρα είναι το μόνο που χρειαζόμαστε. Μια στρώση αδιάβροχη μάσκαρα σε καφέ χρώμα θα τονίσει διακριτικά το βλέμμα σου. Αν επιμένεις στη μαύρη μάσκαρα απλά πρέπει να περιοριστείς σε μία στρώση.

9979_zoom

Στα μάγουλά μας προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε ελάχιστο ρουζ σύμφωνα με τον τύπο της επιδερμίδας μας, αλλιώς μια πολύ καλή λύση είναι και το χρώμα της τερακότα.

5203069048258-600x600

Φτάνοντας, λοιπόν, στα χείλη το ιδανικότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα αντηλιακό λιπ μπαλμ  ή αν δεν είναι στις προτιμήσεις μας φοράμε ένα απαλό σε χρωματικούς τόνους λιπ γκλος.

korres-lip-butter-glaze-trio-d-2012062818041581~202245

Με αυτά, λοιπόν, τα κοινά μυστικά εμπρός κορίτσια ξεχυθείτε στις παραλίες για πολλά πολλά μακροβούτια.

Πηγή: http://www.flowmagazine.gr/

Check Also

Tips μακιγιάζ για να φαίνονται πιο μεγάλα τα μάτια!

Χρησιμοποιήστε «έξυπνα» το make-up και δημιουργήστε την ψευδαίσθηση… ότι τα μάτια σας είναι μεγάλα! Ακόμα …

One comment

  1. Τα Lip Butter του Κορρέ και το Foundation του Κορρέ μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το http://www.pharm16.gr/. Τα Blush του Κορρέ προς το παρόν, απ’ όσο γνωρίζω, έχουν εξαντληθεί.. Ελπίζω να τα ξαναφέρουν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.