Έχουμε το μυστικό του εκπληκτικού σώματος της Ζιζέλ!

Η ζωή πρέπει να είναι πολύ σκληρή για τη Ζιζέλ Μπούντχεν (το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο) η οποία γυμνάζεται κάθε ώρα και στιγμή, ακόμα και όταν κάνει διακοπές. Η ίδια, όμως, δεν το βλέπει έτσι..

Η αλήθεια είναι ότι καίμε διπλάσιες θερμίδες όταν προσπαθούμε να γυμναστούμε στην άμμο και αυτός είναι και ο λόγος που η Ζιζέλ δε σταματάει ούτε στις διακοπές να γυμνάζεται. Δείτε τι ασκήσεις μπορείτε να κάνετε και δοκιμάστε τες την επόμενη φορά που θα πάτε στην παραλία είτε για να κάνετε το μπάνιο σας είτε για βόλτα τώρα που φθινοπωριάζει.

Jumping Jacks
Τα jumping jacks είναι η άσκηση που χοροπηδάτε ανοιγοκλείνοντας τα πόδια και τα χέρια σας. Αυτή η άσκηση κάνει τους παλμούς της καρδιάς σας να αυξάνονται και λόγω του ότι η άμμος αλλάζει συνεχώς κάτω από τα πόδια σας είναι μία αρκετά δύσκολη άσκηση καθώς θα πρέπει συνεχώς να προσπαθείτε να μη χάνετε την ισορροπία σας. Κάντε για ένα λεπτό jumping jacks και χαλαρώστε.

Walking Lunges
Πρόκειται για καθίσματα τα οποία κάνετε περπατώντας. Κάνετε, δηλαδή, ένα βήμα και κατεβαίνετε προς τα κάτω κάνοντας ένα κάθισμα. Κάνετε άλλο ένα βήμα με το άλλο πόδι και κάθεστε. Και έτσι συνεχίζετε για ένα λεπτό.

Επαναλάβετε και τις δύο παραπάνω ασκήσεις από 45 δεύτερα την καθεμία, μετά 30 και τέλος 15.

Πηγή: faysbook.gr

Check Also

Η πρωινή γυμναστική κάνει “θαύματα” – Δείτε πόσα σας προσφέρει…

Έχετε μείνει πίσω στους στόχους σας; Πιστεύατε ότι θα έχετε χάσει περισσότερα κιλά μέχρι τώρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *