Με αυτή την άσκηση θα αποκτήσεις τέλειους γλουτούς.

Για να αποκτήσεις τέλειους γλουτούς δεν αρκεί να γυμνάζεσαι. Πρέπει να κάνεις τις σωστές ασκήσεις που εστιάζουν στην προβληματική περιοχή και είναι σχεδιασμένες για να γυμνάσουν τους μύες έτσι ώστε να αρχίσουν να αλλάζουν. Οι μύες των γλουτών είναι από τους πιο μεγάλους και τους πιο δυνατούς σε όλο το σώμα μας, για αυτό απλές ασκήσεις δύσκολα θα καταφέρουν να ανεβάσουν τους γλουτούς σου!

Για να δεις αποτέλεσμα κάνε 20 με 30 επαναλήψεις της άσκησης σε κάθε πόδι για 3 φορές την εβδομάδα, συνδυάζοντάς την με ζέσταμα αλλά και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθείς.
 
Πάνω σε ένα στρώμα για yoga ή σε μια μαλακή επιφάνεια, πάρε τη 'στάση σκύλου' με τα γόνατα και τα χέρια να ακουμπούν το πάτωμα. Σήκωσε το δεξί πόδι μέχρι να είναι παράλληλο με το πάτωμα. Ξεκίνα να το ανεβάζεις σιγά-σιγά κάνοντας ένα νοητό ‘Ρ’ με τα δάχτυλά σου. Επανέφερε το πόδι στην αρχική θέση και επανέλαβε. Κάνε το ίδιο και με το αριστερό πόδι.
 
Extra tip: Η παραπάνω άσκηση εστιάζει στους κεντρικούς και εξωτερικούς μύες των γλουτών. Αν θέλεις να τονίσεις μαζί και την περιοχή όπου συνήθως έχουμε ψωμάκια, τότε από την στάση που βρίσκεσαι σήκωσε το πόδι σου στο πλάι με λυγισμένα γόνατα. Ίσιωσε το πόδι και επανέφερε στην αρχική θέση. Επανέλαβε και με το αριστερό πόδι.

Πηγή: joytv.gr

Check Also

Πώς να κάψεις πολλές θερμίδες σε 20 λεπτά, χωρίς καθόλου τρέξιμο.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να αποφύγεις αυτήν την προπόνηση… Διαρκεί μόλις 20 λεπτά, δεν χρειάζεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *